Våra kurser

Webbutbildning truck – en utbildning på distans

Att läsa teoridelen på distans via webben kan vara lösningen för dig som har svårt att pussla ihop utbildningstider som passar alla deltagare.

Vi erbjuder en webb-baserad distansutbildning för truckförare. Det är alternativet för dig som har själv har svårt att pussla ihop din vecka. Med webbutbildning truck slipper dessutom verksamheten störande avbrott i verksamheten.

Genom att studera på distans kan du själv välja vilka tider och platser som utbildningen ska genomföras. Det enda du egentligen behöver är en dator uppkopplad till internet. Du kan studera i din egen takt i lugn och ro. Andra fördelar är uteblivna reseersättningar och mindre svinn när det kommer till personal borta från arbetet.

Efter att den teoretiska delen är avklarad på hemmaplan får ni besök av våra instruktörer för att genomföra det teoretiska slutprovet, körövningar och uppkörning. Detta sker på era egna truckar i era egna lokaler.

Nu gör vi inlärningen ännu effektivare. Nu finns möjligheten att få kursen uppläst för att kunna utnyttja ytterligare möjligheter till att lära dig.

Utbildningen är upplagd efter Truckläroplan 10 (TLP 10) som tagits fram av arbetsmarknadens parter.

Kort introduktion till webbutbildning truck:

Följande kurser ingår i webbutbildningen:

Truckutbildning A
Truckförarutbildning för till exempel låglyftare, ledstaplare och lågplock. Efter genomförd teoretisk utbildning får ni besök av vår utbildare för slutprov, körövningar och uppkörning.

Truckutbildning AB
Truckförarutbildning för till exempel skjutstativtruck och smalgångstruck. Efter genomförd teoretisk utbildning får ni besök av vår utbildare för slutprov, körövningar och uppkörning.

Repetitionsutbildning
Mycket händer i branschen. Repetitionsutbildning vart femte år för era truckförare är en bra investering. Uppgradera och fräscha upp dina teoretiska kunskaper.

 

Köp din webbutbildning här och betala med kort eller via Klarna.

Du kommer åt kursen med en gång och du kan jobba från din dator, platta eller mobil. Fr.o.m. inloggningsdatum är materialet tillgängligt i 60 dagar.

!!OBSERVERA!!
När det gäller den praktiska delen kan privatpersoner endast gå i Göteborg/Mölnlycke, där vi har egna truckar att köra med. För övriga landet är vi beroende av att deltagaren har tillgång till truckarna, t.ex. på arbetsplatsen.

Köp din truckförarautbildning TLP 10 A här

Köp din truckförarutbildning TLP 10 AB här

Köp din repetitionsutbilding TLP 10 AB här


För företag och/eller grupper:

Anmäl dig till webbutbildning truck här>>                              

alternativt maila eller ring till

Alexandra Gjörde på 031-98 42 71.