Våra kurser

Webbutbildning repetition – för repetition är kunskapens moder

E-learning - webbbaserad distansutbildning för truckförare

 

Efter att i över 40 år utbildat truckförare har vi lärt oss att repetition är kunskapens moder. Därför startade vi repetitionsutbildningar på Internet. För att ni på lättast möjliga sätt, var och när ni vill, kan fräscha upp era kunskaper. En uppfräschning vi anser ska göras var femte år. För, med handen på hjärtat, vad kommer du ihåg om vad som hände fem år sedan?

En repetitionsutbildning ger dig förutsättningar att inte glömma. Mycket händer i branschen. Trucktyper förändras, hanteringssätt försvinner och nya tillkommer. Regelverket ställer nya krav titt som tätt. En repetitionsutbildning ungefär vart femte år för en truckförare är därför en självklar investering.

Arbetsgivaren får ett intyg om att eleven har genomgått en repetitionsutbildning. Ett intyg som garanterar en säkrare arbetsplats.

Sedan 1975 har vi med våra utbildningar hållit kunskapsnivån hög hos landets truckförare. Vi kan med säkerhet säga att de truckförare som deltagit på våra utbildningar bidrar till en säkrare arbetsplats. Utbildning är grunden för kunskap och om utbildningen uteblir blir kunskapen lidande. Därför måste det man en gång lärt sig hela tiden underhållas och fräschas upp. Nu erbjuder vi en repetitionsutbildning som gör det möjligt att inte tillåta er glömma, och på så sätt hålla arbetsplatsen säker.

 

Minnet förvrängs

Ibland kan man efter några dagar komma på det man har glömt. I vissa fall känner man igen det man inte kunde komma på utan ledtrådar. Men då kan man minnas lite förvrängt eller försvagat. När du sitter i en truck med värdefullt gods och i närheten av arbetskamrater har man inte några dagar på sig. Du måste ögonblickligen veta vad som gäller och vad är säkert.

Just det, vad hände för fem år sedan? Vi var själva tvungna att se vad året 2009 bjöd på; kronprinsessan Viktoria och Daniel Westling offentliggjorde sin förlovning, vi nynnade på Alexander Rybacks bidrag som vann Eurovision Song Contest och förskräckelsen när General Motors beslutade lägga ner SAAB. Nu när ni hör om händelserna kommer ni ihåg men hade ni gjort det annars?

 

Boka din webbutbildning här

När kursen bekräftats får du ett mail med inbjudan och via en länk kommer du åt kursen med en gång och du kan jobba antingen från din dator, platta eller mobil. Du har 30 dagar på dig att logga in och sedan finns materialet tillgängligt i 30 dagar från och med första inloggningsdatum. Därefter måste bokning av teoriprov och uppkörning göras inom 20 dagar för att kursen skall kunna slutföras. Den praktiska delen kan privatpersoner endast gå i Göteborg/Mölnlycke, där vi har egna truckar att köra med. I övriga landet är vi beroende av att deltagaren har tillgång till truckar, t ex på arbetsplatsen.

Anmäl dig till webbutbildning truck här>>                              

alternativt maila eller ring till
Paula Westerberg på 031-98 42 71.